Wij Zijn Verhuisd Naar Rotterdam

Ritchie's Ink is werkzaam in Rotterdam

Ritchie's Ink.. Interview

Ritchie's Ink.. Interview
Ritchie

Tattoo en piercingshop Ritchie’s Ink 
“Ik ben in voor alle stijlen”
 

Hij leerde het vak van zijn vader en begon zijn shop als jongste tatoeëerder van Nederland in Woerden.

 De 21-jarige rasechte Rotterdammer Ritchie Grootveld heeft zijn tattoo en piercingshop aan de Achterstraat 26. “Ik ben vernieuwend, flexibel en in voor alle stijlen.”


Ritchie combineert vakmanschap met nieuwe ideeën, is creatief en volgde de grafische school. “Belangrijk,” zegt hij. “Als tatoeëerder moet je eigenlijk alles kunnen tekenen of een bestaand voorbeeld kunnen aanpassen. Het gaat erom dat je iets moois maakt waar de klant blij van wordt.” Of dit nu Gangsterstijl, religieuze afbeeldingen, Japanse stijl of sierletters zijn. “Ik ben breed georiënteerd, hou ook erg van zwart-wit, en specialiseer me nu in portretten.”

Wie binnen komt kan allerlei voorbeelden in boeken en op scherm bekijken. “Met een draadloze muis kan de klant op zijn gemak klikken door alle voorbeeldbestanden die ik in mijn computer heb.” Dat gebeurt in de ontvangstruimte vooraan in de shop. “Ik heb een bar tussen de ontvangstruimte en de werkruimte geplaatst om te voorkomen dat iedereen zomaar kan doorlopen. Dat is vanuit privacy en hygiëne wel zo prettig.”

Dat hygiëne belangrijk is blijkt ook op www.ritchieink.nl waar de werkwijze en het verzorgen van de tattoo uitgebreid worden toegelicht. Hier staat ook informatie over openingstijden. “Ik wil het liefst gelijk beginnen als iemand binnen komt, vindt tatoeëren enorm leuk en zie het niet als werk maar als hobby.” 


<< Terug naar home